Helgen i bilder

Bjuder på några bilder från helgen. Gårdagen tillbringade jag i köket eftersom vi skulle ha gäster, och eftersom det var yrväder ute passade det riktigt bra. Fördrinken blev en Appletini, eller Apple Martini. Man kan tydligen variera den ganska mycket. Vi gjorde den på Sour Apple, Absolut Vanilla och lite äppeljuice samt citronstänk.

Som vanligt glömde jag att ta några bilder på maten, men vi åt i alla fall avocadomousse med kräftstjärtar till förrätt, kycklingfilé med olika tapas till varmrätt och kokospannacotta med ananastopping till dessert. Tapasen bestod bland annat av citronpestotomater, soltorkad tomat, marinerade oliver, festaostcréme, mozzarellafyllda auberginerullar, grillad paprika och svampstuvning med ädelost. Till desserten råkade jag hitta ett nytt vin i hyllan på Alko som enligt beskrivningen skulle smaka bland annat ananas, och det passade perfekt till. Köptips på det!!!

Idag har det varit toppenväder och eftermiddagen har vi tillbringat ute på isen och vid Tallören. Dagens middag bestod således av ostsmörgåsar, grillad korv och varm choklad!

Foto: Anna, Alko

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *