SÄLJES – Golla kameraväska SÅLD!!!

Jag behöver inte längre min Golla kameraväska och slänger ut en bild på den här ifall att det skulle råka finnas någon i närheten som är intresserad av att köpa den. Väskan är cirka 33 x 20 x 15 cm stor och rymmer systemkamera med objektiv samt ett extra objektiv eller separat blixt.

Dessutom finns det två ytterfack med dragkedja på den. Fodret i min väska är dock inte orange, utan mörkgrönt. Väskan är praktisk på så vis att den inte har dragkedja utan magnetlås, och är lätt att öppna och stänga.  Den är köpt från Scandinavian Photo för ett par år sedan och betingade då cirka 400 sek. Jag säljer den för 20 euro. Det är bara att lämna en kommentar eller maila om någon är intresserad! SÅLD!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *