Fredagsmyset

Åh, att få springa dagsljus och solsken igen! Vilken härlig start på helgen. Meeeen, jag är ju en sån som aldrig är nöjd, så för varje steg jag tar blir längtan efter barmark bara större… Nu har vi festat på tortillas och fruktsallad med vaniljkvark. Jag har total cravings på fruktsallad just nu. Är det månne vitaminerna som kroppen skriker efter så här mitt i vintern eller? Kommer ihåg att jag hade samma ”himo” ifjol den här tiden.

Foto: Anna

Nu blir det snart fredagsbastu och sedan läggning av trötta barn. Sedan får vi väl scanna digiboxen efter någon bra film som vi bandat, för på TV finns det ju inget att se på fredagar. Jag kan verkligen inte begripa hur TV4 kunde skjuta upp Let´s Dance till förmån för The Voice. Eller är det bara jag som tycker att alla dessa talang- och musiktävlingar börjar vara rejält uttjatade?

0 svar på ”Fredagsmyset”

  1. Jag gillar varken The Voice eller Let´s Dance. Jag är verkligen svårflörtad när det gäller tv-program. Det enda jag ser på just nu är Melodifestivalen och Revenge på torsdagar.

  2. Håller helt med om att The Voice inte är något att ha, samma visa som både idol och true talent – jag har fått nog. Bättre med Let’s Dance då som inte är samma sak 🙂
    Hoppas du har en bra dag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *