Förlorad klänning och vårnytt

Perfekt sportlovsväder denna onsdag och på eftermiddagen bär det av till pulkbacken. Hoppas solskenet överskuggar bitterheten jag känner över en förlorad Tradera-auktion igår, grr…. Jag har länge, länge sökt efter en Wigwam-dress i färgen vintage chalk, och det är inte så ofta de dyker upp i rätt storlek. När de sedan gör det så är det fullt krig om dem. Men nästa gång! Som tröst lite bilder på vackra vårnyheter från Ester Eleonora, som finns hos Creative Lounge. Jag.Vill.Ha.

Foton: via Creative Lounge

PS Skulle någon råka ha en Wigwam i rätt färg och stl 2 som ni vill sälja så hör gärna av er!

0 svar på ”Förlorad klänning och vårnytt”

  1. Nämen, vad synd att du missade den! Jag hade som sagt en 3:a men den har jag sålt. Ester klänningen skulle gärna få flytta in i min garderob också, jag gillar den där färgen massor!

  2. Ester Elenora klänningen gillar jag också och vill ha! Den påminner mycket om Wigwam-klänningen som jag har vintage chalk, men en 3:a. Den kommer jag att behålla! Hoppas du har turen med dig en annan gång!

  3. Hej!
    Första gången jag skriver på din blogg,tack för en inspirerande blogg! Tyckte jag hade anledning nu, har nämligen en Wigwam-dress men dock i st.1
    Jag har använt den en gång, tags kvar! Så vågar du gå ner en storlek ¨å är den din!! Mvh. Maria i Småland!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *