Apotekstrenden

Jag nämnde i förra inlägget att jag skulle återkomma till lite av innehållet i senaste numret av Plaza Interiör, och här kommer det första inlägget av två på temat trender. Den första är den så kallade ”apoteksdesignen”, som är så het just nu och som ägnas en egen sida i tidningen. Badrumsskåpet ska nämligen se ut som ett gammaldags apotek just nu, om man vill hänga med.

Foto: Plaza Interiör

Brunt glas och vita etiketter med linjära tidstypiska typsnitt fångar den rätta känslan. Ingen har väl missat att Lilla Brukets produkter är årets hetaste? Apotekstrenden hänger förstås ihop med den industriella stilen, som nu också tagit sig ända in i badrummet, vilket jag bloggade om här. Caisa K, en av mina absolut favoritbloggar, har en imponerande samling gammalt, äkta apoteksglas, och ägnade ett inlägg åt det häromdagen. Här är några av hennes bilder. Snyggt eller hur?

Foto: Caisa K

0 svar på ”Apotekstrenden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *