Veckans tidnings- och reportagetips

Jag har för vana att alltid veckohandla på torsdagar, och inköpsrundan börjar alltid vid tidningshyllan för att se vilka nyheter som kommit den senaste veckan. Nu vet jag inte hur jag ska kunna hålla mig till imorgon innan jag får lägga händerna på nyaste Plaza Interiör och Sköna Hem, som redan är rejält ombloggade tack vare några fina reportagen.

I nyaste Plaza finns Anna-Malin med bloggen Helt Enkelts fina kök på paraden, och inne i tdingen presenteras formgivaren Ylva Skarps sköna bostad.

I Sköna hem finns ett snyggt hem i svartvitt och reportaget är gjort av välkända Daniella Witte.

 

Foton: via Sköna Hem, Plaza Interiör samt Helt Enkelt

Skynda och fynda säger jag!

0 svar på ”Veckans tidnings- och reportagetips”

  1. Hej Anna! Börjar kännas helt onödigt att köpa inredningstidningar, i stället kan man kolla in din blogg och få det gratis! Snabbt avklarat och perfekt val av bilder helt i min smak. Gillar verkligen! Tack för att du och andra bloggare lägger tid på detta och förnöjer för oss andra!

  2. Härligt med nya tidningar! Själv gick jag på en riktig nit idag. Köpte en inredningstidning som såg så vårfräsch ut och så visade de sig att den var från december med massa julinspiration…surt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *