Vårnytt från H&M Home

Det romantiskt blommiga och de knallrosa färgerna bläddrar jag snabbt förbi i vårens katalog från H&M, men bland sidorna för den vita, lite rustika stilen hittar jag en del godingar som jag inte skulle tacka nej till. Den röda tråden bland dem är förstås inte röd – utan vit.

Foto: Eget collage med bilde från H&M

Då det gäller urvalet av kläder i samma katalog är det värre. Jag hittar ingenting. Vad ska man ha på sig i sommar? Det blir att förlita sig på Per Holknekt antar jag * blink blink *

0 svar på ”Vårnytt från H&M Home”

  1. Fint collage i härlig färgskala. Men jag håller med om kläderna, de har faktiskt blivit hemska på H&M. Förr köpte jag allt där, men nu är det säkert ett år sen jag hittat nåt där överhuvudtaget.

  2. H&M Home produkterna brukar jag sällan hitta något bland. På klädsidan fanns det en del snyggt men inget ”måste ha”! Men det kommer väl en sommarkatalog ännu oxå?!

  3. Håller fullständigt med när det gäller kläderna, jag hittade inte heller något jag gillade där. På home sidan hittade jag däremot ett som annat, så en beställning är redan gjord:)

  4. Jag hittade inte heller något i klädväg, varken åt mig eller pojkarna. Däremot klickade jag hem en hel del från H&M home och två armband. Billigt blir det väl inte, man blir ju ”tvungen” att shoppa kläder på andra ställen istället, och allt är ju dyrare än H&M… Men jag klagar inte! 🙂
    Mitt hetaste tips på damkläder är just nu House of Lola! Snyggare och skönare finns inte, super kvalitet och just nu rea! Bättre kan det inte bli 😉

  5. Åh! Vilken mysig blogg! Helt i min stil! Denna hamnar på min måste-läsa-varje-dag-lista!
    Sovrummet som du beskriver i ditt tidigare inlägg matchar vårt. Gå in hos mig och klicka på etiketten sovrum om du är nyfiken! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *