Vår hos ZBH

Zelected By Houzes vårkatalog finns nu ute. Tyvärr bjöd den inte på några stora överraskningar – många av produkterna fanns även i höstkollektionen. Fjärlismotivet på kuddarna och kökshandukarna är nytt i alla fall, liksom kuddarna med trollsländan och sjöhästen. Trollsländan skulle gärna få landa i vår soffa. Party anyone?

Foto: Skärmdumpar från ZBH

0 svar på ”Vår hos ZBH”

  1. Ah! Där fanns en del som skulle passa fint hemma hos mig 😉
    Jag har använt Dermoshops produkter i flera år och är jättenöjd med dom – vissa skulle jag inte längre kunna vara utan!
    Ha en bra dag!
    A-C

  2. Jag är ny på din blogg, vad fin den är! 🙂 Gillar själv inredning 🙂 Hade tänkt ha zbh party men blev så besviken när produkterna var samma som i höstas plus att värdinnegåvorna inte var i min smak. Jag gillare rakare, modernare design, inte så mycket lantligt. Det bästa i katalogen var att de hängt kökshanddukar på ugnen, det hade jag inte tänkt på 🙂 det ska jag också göra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *