Rått och grått

Det blev en oplanerad bloggpaus över helgen – men sådana behös också. Speciellt nu i januari när julen är över och våren ännu långt borta. Jag erkänner att jag lider av både bloggtorka och inspirationsbrist. När vi kom hem från Sverige efter nyårsresan kändes det som om jag aldrig mer ville starta datorn – än mindre blogga. Nu kom dessutom fakturan för webbhotellet som jag har min blogg på, vilket gör att jag fick ännu ett kryss i kanten för alternativet ”sluta blogga”….

Kameran ligger fortfarande kvar i ryggsäcken sedan fredagens reportagerunda och jag har inte knäppt en bild på hela helgen. Fokus har istället legat på god mat, umgänge, vila, lite motion – och mycket legobyggande.

Nåja, jag går ju fortfarande och drömmer om en sovrums-makeover i alla fall, och här kommer lite inspirationsbilder på det. De två gemensamma nämnarna är betongtapet och arbetslampa. Avskalat, rått och grått. Jag gillar. Just nu i alla fall.

Foton: Bloggarna Stylizimo och Grafitgrå, Design House Stockholm, Biltema och Concrete Wall

PS Ni som ännu inte besökt ovanlänkade bloggar uppmanas göra det omgående! *smile*
 

0 svar på ”Rått och grått”

 1. NEJ DU FÅR INTE SLUTA!!!!!!
  Det gör inget om du inte bloggar så mycket…
  Bara du fortsätter!!!!!!!
  Jag läser din blogg varje dag och tycker sååå
  mycket om den.
  STOR KRAM ♥

 2. Nej,sluta inte blogga tänker jag genast!!! Men å andra sidan, har du ingen lust och inspiration så går det ju inte. Gillar din blogg vväldigt mycket så jag hoppas, hoppas att du finner lusten till att fortsätta!!

 3. Webbhotell låter avancerat! Varför inte ha en helt vanlig blogspot eller wordpress adress som inte kostar något? Alla har bloggsvackor tror jag, själv är jag så ny ännu så jag har inte haft någon, men det kommer säkert. Jag är säker på att blogglusten och inspirationen kommer tillbaka efter ett tag.

 4. TACK alla ni som lämnat hejarop efter er <3
  Angående webbhotellet:
  Att byta tillbaka till blogspot eller wordpress, som jag låg på innan, är inget alternativ eftersom jag inte där kan styra över bloggens layout på samma sätt, utan måste välja standardiserade lösningar som inte tilltalar mig.

 5. Nej, du får inte sluta blogga!! Din blogg hör till mina favoriter och jag tycker alltid dina inlägg är intressanta, så jag hoppas du fortsätter:-)

 6. Jag vill inte heller att du ska sluta blogga! Men det måste ju vara helt okej att ta en paus. Det ska ju vara roligt och lustfyllt att blogga, inte kravfyllt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *