OM Spring 2012

Apropå vårens mode och Per Holknekt ja. Jag är inte speciellt imponerad av vårkollektionen från OM heller måste jag säga. De där riktigt speciella plaggen finns inte alls med, och inget som skriker mitt namn, såsom t.ex. den här och den här har gjort. Här är några av mina favoriter, men jag vet inte om jag ens kommer att satsa i en enda av dem.

Foto: Eget collage av bilder via Country Deams

Ser ni något ni gillar?

0 svar på ”OM Spring 2012”

  1. Jag har börjat tröttna liiite på OM nu, föredrar nästan Chillnorways lite enklare plagg. Fast velourisar är fortfarande mina favoritplagg och jag saknar en svart i min garderob så den där längst ner till vänster skulle jag vilja ha i svart redan nu. Vitt är ju förstås vårigare, men velourplaggen är för tjocka och varma att ha på sommaren tycker jag. Den vita tunikan uppe till höger har jag inte sett, men ev. kunde den vara snygg om den inte är alldeles för tunn och genomskinlig. Men det blir nog ingen dyr OM-vår för mig. Får förlita mig på att KappAhl och Lindex kommer in med nåt snyggt istället 🙂

  2. De CH-plagg jag fingrat på tycker jag inte allas ger samma känsla som OM, fast priset är det samma… De känns väldigt vardagliga och överreklammerade – förutom kanske velourplaggen då… Det blir att gå i gamla trasor i vår tror jag 🙂

  3. Inte heller jag har fallit för någon speciell och jag har redan typ liknande kofta som jag köpte nu efter jul och en av dina favoriter, nämligen Plain dress i den färgen. Men man vet ju aldrig… ;o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *