Nytt från Sennerholt igen

Therese Sennerholts underbara tavlor har jag bloggat om tidigare, men eftersom jag tycker så mycket om dem gör jag det nu igen, eftersom hon  idag lanserar nya motiv. Ni vet väl att hennes alster inte bara finns som affischer och tavlor, utan också som vykort? Dagens lansering kallas 4xEverydayThoughts och de säljs bara i hennes egen webshop och hos Lotta Agaton Shop.

Foto: via Lotta Agaton

PS Ni som är sugna på att lära er göra egna citattavlor,  ska spana in det här inlägget.

0 svar på ”Nytt från Sennerholt igen”

  1. Snygga, men jag förvånas fortfarande över att det faktiskt finns folk som betalar 300 sek för 4 små kort! Som man dessutom enkelt tillverkar och skriver ut själv på datorn om man bara tar sig tid 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *