Nyårshelgen

Hallå där! Efter fyra dagar i förskingringen är vi nu tillbaka i kustbyn. Vi har haft en jättebra resa och firat en fantastisk nyårsafton, men tyvärr blev Antonia sjuk till just den kvällen och igår kväll var det Amadeus´tur. Att resa i 24 timmar med två sjuka barn är ingen höjdare, men vi överlevde allihopa. Dagens fjärde tvättmaskin snurrar och jag har till och med plockat undan en del julpynt, för nu känner jag att jag vill städa bort julen. Innan jag tar itu med inredningsbloggandet igen kommer här ett litet bildregn från vår resa, som alltså gick till våra goda vänner i Norrköping, med mellanlandning i Stockholm.

I Gamla Stan

Antonia målar i Barnens Rum på Stockholms Kulturhus

På väg söderut i skymningen

Utsikt från terrassen

Toast Skagen

Jag och Amadeus

Fyrverkeri

Amadeus och Ian

Antonia

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *