Läckert sovrum

Som jag redan antydde i förra inlägget så är jag, det långa jullovet till trots, allt annat än utvilad och fit for fight. Vad det beror på hör hemma i ett annat forum och inte här på bloggen, men de dagar inga inlägg dyker upp här så vet ni att jag istället ligger under en filt och försöker hitta energi och fokus igen. Det brukar dock sluta med att jag tröttnar på att betrakta allt jag vill förändra i vårt sovrum, och kliver upp ganska snart igen. Skulle jag ha det här sovrummet skulle jag förmodligen aldrig vilja lämna det. Här skulle jag till och med kunna lära mig att se tjusningen i att duscha på morgonen, istället för på kvällen. Wow alltså. Vill. Ha.

Foto: via Contemporist

0 svar på ”Läckert sovrum”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *