Fredagssvep

Hallå där. Jag tar en paus mellan texterna och bjuder er på ett fredagssvep. Håll till godo!

Formex pågår för fullt och rapporterna därifrån haglar inom bloggvärlden. Tyvärr har jag inte hunnit ta del av dem ännu – de har bara flimrat förbi mig i Bloglovin. Vårens temat är ”In a mood for a new season’”.

Foto: Pressbild Formex

Trendenser-Frida gästbloggar på IKEA:s egen blogg Livet Hemma om den nya trendfärgen grått. Jag sa ju det. Grått är flott!

Foto: Trendenser för IKEA

Snyggast här hemma just nu är de nya kökshanddukarna från H&M Home och L:a Brukets tvål- och diskmedelsflaskor som står på köksbänken.

Foto: Anna

Veckans i-landpsproblem: Hur ska jag ha råd med en sommarvariant, dsv en bomullsvariant istället för ylle, av Odd Mollys underbara Lovely Knit? Jag älskar min beige kofta från vinterkollektionen och den var höstens bästa investering i klädväg. Värd varje cent. Men den blir lite varm att ha hela våren… Bland vårens färger gillar jag också den i ”powder” mycket, men blått passar väl bäst till jeans?

Foto: NOOS

Helgen till ära står fredagsblommorna på bordet…

Foto: Anna

… och vill ni ha ett tips på en god förrätt till helgen så föreslår jag en klassisk chevré chaud. Mums! Jennie Benjaminssons recept hittar ni genom att klicka här.

Foto: Kalasgott

Happy friday!

0 svar på ”Fredagssvep”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *