Familjekalender

Ny vecka – en ganska fulltecknad sådan för min del. För att även min äkta hälft ska veta vad som är på gång och vilka aktiviteter som är aktuella för veckan har jag länge önskat mig en sådan här kalender. Vi hartill och med en ledig vägg i köket där den skulle passa. Å andra sidan tycker jag att den skulle passa bättre i ett arbetsrum – men något sådant har vi ju inte ännu. Så tills dess kör vi med den här lightvarianten istället.

Foto: Anna

Idén fick jag från den här bloggen. Jag gör alltså egna kalenderblad och printar ut för varje månad. De fästs sedan med magnet på whiteboarden intill kylskåpet. Sedan återstår bara det svåraste – att få vederbörande att läsa – och minnas vad han läst…

0 svar på ”Familjekalender”

  1. Fin modell!
    Jag har också redan i över två år kört med samma koncept, alltså printat ut egna blad som jag har på kylskåpet där alla ser. Min modell är däremot i liggande format och större rutor. Längst ner har jag några rader att skriva på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *