Drömmen om en strandbastu

Jag räknade ut igår att det gått tre och en halv månad sedan villasäsongen på Tallören avslutades, och att det är lika lång tid, tre och en halv månad, tills det börjar igen. Kanske dags att börja drömma om vågskvalp och måsskri igen nu då *smile*? Något vi redan drömmer om, trots att vi fick den lilla bastuavdelningen i själva villan klar först i somars, är en separat strandbastu. Detta för att få mer plats för gäster och för att vi den dagen den byggs INTE tänker välja fel modell igen, som vi gjorde med själva villan. Tanken är också att strandbastun sedan ska bli ett eget krypin för barnen när de blir större.
Hur ska den då se ut? Ja, typ så här!

Foto: WRB Architects samt Rantasalmi

0 svar på ”Drömmen om en strandbastu”

  1. Fina bilder (igen). Känns bara som det snart är omöjligt att få till vattenkontakten från bastun. Från att ha varit tio meter till stranden för en ”små”bastu har det nu här höjts till 20 meter från. Snart kan man bara bygga skogsbastur 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *