Dermoshop

Österbotten är på offensiven i Sveriges TV4: s reklampauser  som ni kanske märkt! Först ut att göra reklam i rikssvensk TV var Malax-limpan. Nu följer Dermoshop efter och som en sucker för snygga förpackningar är det inte svårt att understöda detta lokala och inhemska märke av hudvårds- och kosmetikprodukter. Jag har inte så mycket erfarenhet av dem, men de jag testat har varit väldigt bra. Så Sverige – upptäck Dermoshop!

Foto: Eget collage av bilder från Dermoshop

 

Ha en skön fredagkväll allihopa – själv ska jag hit och njuta av stans bästa mat!

0 svar på ”Dermoshop”

  1. Verkligen fina förpackningar. Men är inte helt såld på innehållet. Har dock inte testat alltför många varianter. Borde kanske ge det en till chans. Underbart med mat på GW, njut din kväll 🙂

  2. Jag har använt Dermoshop i många år och har inget att klaga på ang. innehållet (förutom en deodorant som man blev svettig av, ha, ha). Tänk vilket drömjobb det vore att få designa deras förpackningar och inte minst den vackra katalogen!

  3. Åhå, fanns det ett sånt jobb, det har jag inte sett. Men nej, jag letar inte efter nytt jobb, jag trivs bra där jag är nu. 🙂 Jag tycker också det är ganska lång körväg, även om jag har betydligt kortare än du.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *