Att inreda med Photoshop

Jag fick i höstas en förfrågan om jag kunde hålla en kurs för Vuxeninstitutet i Korsholm i hur man med hjälp av Photoshop kan skapa egna citat- och typografitavlor att inreda med.  Kursen går av stapeln tre måndagskvällar i mars  och riktar sig till inredningsintresserade som inte tidigare har några kunskaper i Photoshop.

Vi tittar på inspirationsmaterial, går igenom typografins grunder, lär oss grunderna i Photoshop och tillverkar tavlor enligt egna önskemål. Kanske en egen tavla att välkomna gästerna med i hallen? Är du intresserad och bor i Korsholm så kan du anmäla dig här. Kanske vi syns där?!

Foto: Egna illustrationer

0 svar på ”Att inreda med Photoshop”

  1. Men Gud… vart ligger Korsholm? Även om det bara är tre måndagar misstänker jag att det är för långt att åka från Karlstad. Men ååååh vad gärna jag skulle ha velat vara med… när du ordnar en liknande kurs inom 10 mils radie från Karlstad så resevera en plats till mig, tack.

  2. Oj vilken respons – tack för det! 🙂
    Kristina – Korsholm är min hemkommun och ligger utanför Vasa i Österbotten, på Finlands västkust. Så jo, lite långt från Karlstad, hihi 😉
    Och tyvärr lite för långt från Åland och Piteå också.
    Kul Hanna!

  3. Kan man vara med även om man har superrostiga (så gott som helt bortglömda) photoshop kunskaper? Skulle gärna vara med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *