Vit juldukning

Jag ska börja med att tacka för alla tips jag fått i det förra inlägget! Roligt att så många tagit sig tid att ge respons. Vi funderar vidare på problemet…

Apropå vita köksmöblemang så kommer här några inspirationsbilder på just det temat – och på en vit jul. Bilderna kommer från Living-bloggen och som ni säkert förstår så föll de mig precis i smaken. Min Blogg-mapp är förresten sprängfylld med bilder nu som jag inte hinner redigera och pyblicera i den takt jag skulle vilja, men ikväll ska jag försöka göra ett ryck och tidsinställa en radda med inlägg för den kommande veckan. Så med andra ord – häng med!

Foto: Living-bloggen

0 svar på ”Vit juldukning”

  1. Vet du, jag sparade exakt samma bilder i min mapp igår och tänkte göra ett inlägg med idéer för nyårsdukningen. Jag gillade det vita och silvriga i dessa bilder 🙂

  2. Tack för titten hos mig! 🙂
    Vet du, gör som jag, spara en tid och investera i helt nya stolar. Sälj de gamla och alla de extra överdragen 🙂 Har sytt överdrag till våra köksstolar men tycker inte om dem alls om dem mer.
    -mona-
    p.s. de på bilden skulle kanske passa? 😉

    1. Mona – tanken finns där. Vi har båda länge drömt om Eames DRS-stolarna, men dom går ju på 290 euro st. Dessutom kräver de ett vitt bord. Så vi har tänkt att vi tar detta möblemang till sommarstugan sedan, för vi behöver stt större där, och skaffar ett nytt, vitt BC-bord med Eames-stolar till hit hem. Men det ligger nog några år bort i framtiden ännu. Hur som helst kommer vi inte att sälja dessa stolar, eftersom vi behöver dem på villan sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *