Uppdatering

Tack för alla julhälsningar i det förra inlägget och god fortsättning på julen till alla er som kikar in här. Jag tyckte att jag borde göra en liten uppdatering, eftersom det kommer att bli tyst här i fyra dagar över nyår också. Här kommer därför ett litet bildcollage från vår julafton, som var lika fin som traditionell.

Foto: Anna

Igår var vi bortbjudna på eftermiddagen och väntade gäster på kvällen – men alla planer inhiberades  på grund av sjukdom – dock inte hos oss. Ikväll väntas också matgäster – förhoppningsvis inträffar inget oförutsett denna gång. Annars tar vi det väääldigt lugnt och bara myser inne i skydd från storm och regn. Barnen vägrar gå ut och leka på bar gräsmatta och jag har blivit tvungen att vila från träningen på grund av hälsan. Det känns trist, när vägen är bar och vädret så milt. Skillnaden från ifjol är helt otrolig – 28 graders temperaturskillnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *