Triss i nytt julpynt

Det är verkligen hopplöst att försöka få några bra bilder nu i det ständiga mörker som råder. Vårt vardagsrum som dessutom har mörk takpanel är som en kolgruva och därefter ser också bilderna ut. Jag gjorde ett försök i alla fall, för att visa vilka fina julgåvor jag fått de senaste dagarna.

Ett rostigt X kom från Dreams of Molly – tusen tack för det! Det passade fint bredvid stjärnan som jag inte kunde låta bli att pyssla ihop häromkvällen, efter att ha blivit inspirerad av alla de här vackra bilderna.

Den fina ljusstaken från House Doctor som jag bloggade om förra veckan fick jag via nyöppnade webbshopen Konglomerat, med säte här i kustbyn! Tusen tack Maria för den! Fler House Doctor-produkter är enligt utsago på kommande så håll utkik om ni är intresserade. Jag kan intyga att ljusstaken är ännu finare i verkligheten än på bild!

Och där hänger den – min alldeles egna halmhimmel – made by mamma! Oj vad jag gillar den! Nästa år ska jag försöka knåpa ihop en själv också, en svart, som ska hänga i hallen.

Ja, det var julnyheterna för i år i vårt hus. Här råder för tillfället lugn och ro med eld i spisen och både julmat och julklappar under kontroll. Värre är det med vårt sovrum, som vänts upp och ner av lekande kojbyggarbarn… Hur har ni det – är allt under kontroll?

0 svar på ”Triss i nytt julpynt”

  1. Men oj, så mycket fint! Jag har också tänkt pyssla en sån där stjärna, men jag sliter som bäst med min ljuskrona och efter det tar nog den här pysselfabriken julledigt. Men snygga är dom!

  2. Fin fint! 🙂
    Börjar få kontroll, men borde slå in sista klapparna, istället för att sitta här 🙂 Imorgon ska det städas, och på fredag ska skinkan lagas, sen ska ta ett glas vin och bara njuta! God Jul!

  3. Läget under kontroll! Dom sista klapparna slås in på uppesittarkvällen. Ikväll ska jag för nöjes skull göra lakritskola och en ny sorts tryfflar. Just ja, Jansson oxå!! God jul Anna till dig och din familj! Så roligt att se allt fint ”fix” du har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *