Träbokstäver från grannbyn

Inredningsbokstäver har ju varit på tapeten här ett antal gånger förut. Jag var länge på jakt efter robusta metallbokstäver att hänga på väggen vi mitt skrivbord, men också någon form av bokstäver till barnens rum. Amadeus fick sitt smeknamn på väggen i form av träbokstäver från fina webbshopen/gårdsbutiken Quriosa i grannbyn. Snabb och smidig betjäning och väldigt enkla att hänga upp.

Här utgick jag inte från någon av de befintliga normerna för hur man hänger upp tavlor och dylikt – det gällde istället bara att dölja alla gamla spikhål i väggen. (Undras vem som kan ha orsakat dem…?) Men jag är riktigt nöjd med resultatet. Nu ska jag bara byta ram på 1-årsförstoringen också till en Ribba, samt beställa en riktigt fin traktor- eller grävmaskinsbild åt honom att rama in. De inramade illustrationerna har jag tidigare gjort själv.

Foto: Privat

 

0 svar på ”Träbokstäver från grannbyn”

  1. Hej! Vilken fin blogg du har! Jag letar runt efter bokstäver och hittade därför din blogg! Jag såg att du har bokstaven E (är den från Miljögården?) och tänkte kolla om ni fortfarande har den kvar/använder den? Om inte vill jag gärna köpa den av er, har letat överallt efter den, men den finns inte kvar i butik! Ha det fint! Mvh Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *