Pepparkaksbak

Vi bakade pepparkakor och monterade pepparkaksgranar igår.

Som vanligt var kristyren som en hälsning from hell, så jag fick glömma mina spritsningsdrömmar än en gång. Hur kan det vara så svårt att få både konsistensen och hålet på pipen perfekt???

Ett pepparkakshus är också under uppbyggnad… Jo jag vet. Ifjol avsatte jag hela Självständighetsdagen på att bygga ett, och jag lovade mig själv att aldrig göra om det. Men i år sprider jag ut projektet på flera dagar.

Det värsta – dekorerandet – lär ändå ske just på Självständighetsdagen, det vill säga imorgon. Med andra ord – innan balen börjar imorgon kväll lär jag ha fått minst ett sammanbrott.

Foto: Privat

Fortsättning följer…
 

PS

Missa inte tävlingen där du kan vinna en inredningsbokstav från
Dreams of Molly!
Imorgon dras vinnaren!
Klicka här
för att tävla.

 

0 svar på ”Pepparkaksbak”

  1. Knåpade ihop ett ”lutande huset i mumindalen” lagom till lilla jul. Inte så vackert, men tösabiten blev glad. En vacker dag önskar jag mig tålamod att med precision montera ihop huset. Lättast skulle det vara att be maken, för han är mycket bättre på sånt än jag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *