Lucia – dagen efter

Det blev inte så många Lucia-bilder tagna av bara barnen – på de flesta är de andra dagisbarnen också med och på vårt eget lussandet på kvällen var det beckmörkt ute. Vi gjorde åtta hembesök hos släktingar och hade med oss både julkort och varma lussebullar – förutom en snäsig Lucia och en sockerhög stjärngosse då förstås. Med andra ord var det fullt upp ändå, utan kameran runt halsen.Här är i alla fall två bilder – den ena av Antonia på dagis och den andra av syskonen Sand just before bedtime.

Foto: Privat

PS Det är tydligen problem med Bloglovin, som inte uppdaterar mina postningar längre av någon okänd orsak. Så ni som använder Bloglovin kan med fördel gilla på Facebook och få uppdateruingarna den vägen under tiden * smile *

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *