Julstädat med juldoft

Det är nu tredje året i rad som jag nästan njuter av julstädandet, tack vare Maison Belles underbara Christmas Clean-rengöringsspray. Sprayen doftar kanel och apelsin och kan användas på alla typer av ytor. Maison Belle produkterna tillverkas i Danmark och är giftfria och ekologiska. I år hade jag svårt att få tag på sprayen någonstans, men till slut lyckades jag hitta den hos Ellis Corner.

Foto: Privat

Leveransen kom snabbt så än hinner ni före jul. Jag kan inte vara utan den här produkten i december – hela hemmet doftar jul tack vare den!

Jag kan erkänna att det här med julstädning är ganska viktigt för mig också. Jag går igenom hela huset, ett rum i taget, med hink och trasa, från golv till tak – fast tvärtom. Alla täcken tvättas, alla lister torkas och likaså taklampor, ramar och annat som samlar damm. Nu är alla fjorton rum eller utrymmen gjorda redan sedan en vecka tillbaka och idag blir det bara en snabb veckostädning inför helgen. Skönt!

0 svar på ”Julstädat med juldoft”

  1. Åh vad roligt att hitta till DIN fina blogg! Och tack för tips som kommer göra julstädningen roligare 🙂
    Ps. vad roligt att du följer min stream på Pinterest och att du gillar den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *