Julklappspaketering

Tanken var att jag och maken skulle ha uppseittarkväll ikväll och slå in alla julklappar. Men jag är alldeles för trött för det. Istället för att göra det som borde göras har jag surfat runt bland andra duktiga bloggares paketeringsbilder och blivit inspirerad. Tyvärr är det inte så enkelt att hitta alla typer av material och tillbehör i en liten stad, så mycket av det här får man bara drömma om. Men ändå. Varsågoda, en kavalkad av paketeringsinspiration på temat naturmaterial.

Foto: Ellas Inspiration, Kjerstis Lykke, Annixen, Mokkasin, Pinterest m.fl.

 

0 svar på ”Julklappspaketering”

  1. Jo, man tappar verkligen lusten att paketera då man söker efter material och papper här i stan. Usch vad alla massproducerade julpapper är fula och smaklösa. Mina klappar blev röda ch vita i år…

  2. Jag är lite för lat för att springa och söka fina papper utan norpar första bästa på Prisma (nästan i alla fall). Skulle nog gärna vilja göra fina paket, men å andra sidan tror jag att mina barn uppskattar mer såna där fula papper med tomtar på än en brunt papper med ett jutesnöre runt 🙂 Men åt vuxna försöker jag nog göra lite ”finare” paket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *