Julinspiration via Pinterest

Pinterest är fantastiskt. Men livsfarligt. Man blir beroende, man får så många idéer och samtidigt faller ens eget självförtroende i botten. Det är helt sanslöst hur många duktiga människor och bloggare det finns där ute. På temat julpyssel och julpynt har jag här samlat en hel drös med några av mina favoritbilder därifrån. Flera av dem är bekanta från förut, genom bloggar jag följer – ingen nämnd och ingen glömd. Men om jag får be er om något, så är det att inte bara scrolla ner genom dessa bilder nu och surfa vidare, utan verkligen ta er tid att titta.Och all heder till er som känner igen era bilder här!

Foto: via Pinterst

0 svar på ”Julinspiration via Pinterest”

  1. Trodde inte det var möjligt att se så mycket vackert på en och samma gång. Har scrollat ner och upp och pyst och stankat. Alldeles fantastiskt vackert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *