Julens kvistar och ris

Granris samt även tall- och enris brukar höra den traditionella julen till. I mer moderna hem har lärken blivit ett populärt naturmaterial att pynta med, både i vas, större krukor, som krans eller bordsutsmyckning. Jag har alltid gillar lärk och skulle g’ärna hat ett eget träd på gården att gå loss på vartefter behoven och idéerna kommer.

Foton: via Pinterest

I år syns också helt kala kvistar av olika lövträd bland det ”nya” julpyntet. En av de här bilderna publicerade jag redan häromdagen, men jag tycker den är så vacker att den gott kan återkomma. Den kommer från norska bloggen Cathrines Hjerterom, och igår hittade jag en liknande och lika vacker bild inne hos Eva.  Otroligt enkelt men otroligt vackert. Dessutom är det något som fungerar vintern genom, inte bara under julen.

Foto:  Eva Lillhannus samt Cathrines Hjerterom

 
 

0 svar på ”Julens kvistar och ris”

  1. Åh tack för den.
    Ja, man kan ju se var jag fick min inspiration ifrån. 😉 Men förhoppningsvis har jag lyckats inspirera någon annan i min tur..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *