Industrial Cosy Christmas

I inlägget om stjärnorna nämnde jag inredningstrenden ”industrial cosy”, som regerar hejvilt i bloggvärlden just nu. Här kommer några bildexempel på julpynt i den stilen. Det är mycket kvistar, lite enkla ljusslingor, fårskinn och stjärnor. Vitt och grått dominerar med inslag av trä. Och jag gillar.

Bilder: Pinterest samt bloggarna Stylizimo, House of Svea och Cathrines hjerterom

0 svar på ”Industrial Cosy Christmas”

  1. Jag snubblade över din blogg för några veckor sedan och har följt med sedan dess. Tusen tack för all inspiration, jag blir lika glad varje gång jag klickar in.
    God jul!
    Ida

  2. Jag har fastnat helt i industridesign, like! Jag var tvungen att göra ett inlägg i min blogg också, tyckte det var så fint med kvistarna, kottarna och ljuset i glasburkarna på fatet!
    Följer din blogg, tack för att du inspirerar mig!
    God Jul 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *