Finaste glöggservisen

Det dricks glögg mest varje kväll här i huset nu. Den avnjuts ur Iittalas Tsaikka-glas, men jag skulle gärna ha porslinsmuggar också att variera med. Ifjol bloggade jag om glöggserviser i det här inlägget, och med där fanns bland annat den här servisen från D-Dep Product Design.

Då fanns servisen att beställa på webbshopen Cosas, men det gör den inte längre. Däremot finns den på inhemska Hobby Hall, och det kliar i klickfingret kan jag säga. Men nej, 70 euro är för mycket för fyra muggar – hur snygga dom än är.

Foto: via Hobby Hall

 

0 svar på ”Finaste glöggservisen”

  1. De där är ju bara såå fina, men jag håller nog med Anna-Lena att det är ett stort minus då de saknar handtag… annars hade jag gärna haft dem:-)

  2. Måste hålla med Anna här. Har kaffekoppar, från Rörstrand design Filippa K, utan handtag. Inte kanske alltid så praktiskt men det går. Tusans fina är de i alla fall 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *