Brev till tomten

Ifall det skulle råka ske något mirakel och tomten får några slantar över efter att all restskatt är betald, kanske man borde publicera en uppdaterad önskelista så här inför julen. Jag vet ju att tomten brukar läsa här, men skulle ha få en lista till pappers så är den med all säkerhet förintad i tvättmaskinen dagen efter – i förebyggande syfte. Med andra ord tar vi det säkra för det osäkra och kör ett litet collage.

Uppifrån och ned:

Korkar till öppnade vinflaskor i kristall från Orrefors, bäddset från Hemtex, svart mat- och kaffservis Teema från Iittala finns på Hobby Hall, vidvinkelobjektiv från Tamron finns på Scandinavian Photo, läppbalsam från Body Shop och lite andra skönhetsproduketr från Philosophy, BungyPump-gångstavar från MySports, nya skidor och pannlampa – bilder från Stadium men de finns förstås också på ”Myis”.

0 svar på ”Brev till tomten”

  1. Kul att se din lista, många fina saker! Philosophy proukter finns också på min önskelista. Tråkigt att de inte finns i Finland…

  2. Skidor önskar jag mig också! Lilltösen fick sina första härom dagen (hur söta som helst då de bara är 1 m höga), fischer och i silvergrå/lime. Love them!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *