Adventsljusstake i kubform

Apropå advent ja. Jag fick ju en adventsljusstake från ZbH tidigare i år, och jag tycker mycket om den. Men jag kan inte släppa tanken på den här ljusstaken. Har sett den lite här och var i bloggvärlden under hösten, och när jag såg Petras bild här nedan så blev ju inte ha-begäret mindre precis.

Foto: House of Philia

En glaskub som man kan fylla med typ vad man vill i form av julpynt. Bland annat House Doctor har en variant av den, men tyvärr hittar jag den inte längre i någon webbshop. Någon anna som vet var man kan få tag i den kanske?

Foto: Stil & Inredning

0 svar på ”Adventsljusstake i kubform”

  1. Jag skulle just tipsa om den på Quriosa också, men Malin hann före. Håller med om att modellen är supersnygg även om den är för modern i stilen för att passa hos oss. Eller tja, på övre våningen kunde den kanske passa i tv-rummet…men hur många adventsstakar behöver man tro? Har redan 2 i skåpet 🙂

  2. Det var den jag trodde att du köpt när jag kikade på ZbH, för den du har fanns inte på sidan. Jättefin är den, och så kan man ju variera den i oändlighet nästan. Nuförtiden köper man ju ny lite nu och då, mina föräldrar har haft samma i minst 35 år… Jag har säkert haft fyra olika, just nu har jag en handsmidd, den får nog stanna ett tag till.

  3. Johanna; Den jag har från ZbH finns bara som värdinnegåva, inte i det vanliga sortimentet, så därför syns den inte i katalogen.
    Jag skulle gärna byta ut Festivo-ljusstakarna på vardagsrumsbordet mot den här från House Doctor och elda när man sitter framför tv:n också. Annars används vår adventsljusstake bara under frukosten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *