På sängbordet just nu

Det här är vad som ligger på mitt sängbord just nu. Som vanligt – ett gäng med mat- och inredningstidningar. Dessutom Scott Kelbys trilogi om digital fotografering, Jonas Gustrins ”Pulsträna” och så en alldeles ny bok, som kom med posten häromdagen.

Boken heter ”Bli inredare – Så skapar du din drömkarriär steg för steg”, är skriven av Holger Wästlund, och är en praktika i hur man går till väga om man vill skapa sig en karriär som inredare. Här får man veta var man kan utbilda sig inom branschen, hur man skaffar praktik, söker jobb, startar eget, skaffar sig uppdrag, tar betalt och så vidare. Boken hjälper dig att hitat en egen nisch, att skapa nätverk och skapa en affärsplan.

Den ger helt enkelt handfasta råd, den känns väldigt jordnära och är säkerligen till stor nytta för de som går i tankar att ge sig in i inredningsbranschen. Boken finns på Akademiska bokhandeln och kan även beställas här.

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *