Önskelista November-December 2011

Nu när vi är inne i november är det väl hög tid för en önskelista. Om inte annat så kommer det ju en jul snart (och jo, snaaaart ska jag sparka igång julbloggandet också). Dessvärre är det inte så många av prylarna på min nuvarande önskelista som ryms inom ramen för vad normala presenter brukar kosta. Men drömma får man väl, det är ju trots allt det bloggen handlar om. So here we go, honey :


Först och störst: iMac från Apple. Jag börjar närma mig gränsen för vad vår PC orkar med då det gäller bild- och programhantering.  En ny, större kameraväska är ett måste sedan jag bytte kamera och köpte ett nytt objektiv. Kameran får inte plats i min Golla och jag kan bara ha ett objektiv med mig åt gången nu. En ryggsäcksmodell vore kanske att föredra den här gången, då utrustningen tenderar att öka. En separat blixt är också ett måste. Jag klarar mig inte längre utan i mitt jobb. Och ett vidvinkelobjektiv är nästa på listan. Sen skulle det förstås inte sitta fel med en resa heller. Jag är inte kräsen. En helg i Riga duger gott 😉  Och bland småplocket – en ögonkräm från Clinique och ett stämpelset från Panduro.

Sådär ja. Det var väl inte så farligt? 😉
Skämt åsido. Det är nog lika bra att posta listan i kategorin ”Note to myself” istället och börja spara…

EDIT: En kvinnas önskelista är väl knappast komplett utan smycken, så jag addade ringarna från Edblads också som jag sneglat länge på. Inte alls dyra heller!

0 svar på ”Önskelista November-December 2011”

  1. Jag kunde nog ta precis allt på den där listan jag också. Fast stämplar har jag redan så många av så de klarar jag mig utan 🙂 En extern blixt har jag också, men jag skulle vilja ha en ännu bättre! Tänk att man alltid vill ha en massa saker…man blir aldrig nöjd. Men det kostar ju inget att drömma. 🙂

  2. Kul att se din önskelista. Om inte annat så känns det ju bra att se att andra oxå ”vill ha” en massa 😉 Ser framemot julbloggandet!

  3. Jag har precis en sån kameraväska och är jättenöjd!! Dock fungerar den mest som ”förvaringsplats” här hemma. Det är bara då jag verkligen ska ut och FOTA något som den åker med. Annars tar jag med min lilla kameraväska 🙂 Men jag gillar den jättemycket. Superpraktiskt när man ska ut och fota. Och jättbra förvaring för objektiven och kameran. 🙂

  4. Tänk att din önskelista påminner en hel del om min.
    Och vi brukar ha en snäll tomte men så snäll att jag får alla dessa saker är han inte. Blir nog för mig också att spara ihop själv. Fast just nu är det så många andras önskemål och ett matbord som står före på listan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *