November Rain

Jag välkomnar november. Bilden är några år gammal, men vädret är det samma idag. Grått och blött. För mig är dock inte november någon grå och trist månad. Det är vår kalasmånad och dessutom en månad fylld av roliga saker som julklappsinköp, bakning och pyssel inför alla kalas. Firandet har dock avtagit de sista åren – Farsdag och pappas födelsedag är inte längre dagar att fira på, tvärtom.

Foto: Privat

Idag är Amadeus tillbaka på dagis igen efter vattkopporna. Jag jobbar med ett projekt som börjar vara på slutrakan. Går igenom inkomna korrekturer, ändrar, kollar upp en del uppgifter och så vidare.  Jag hoppas hinna klicka hem några julklappar också, och så ska jag försöka hinna ut och träna. Ifjol lade jag av med löpningen i november. Det misstaget gör jag inte om i år. Välkommen november!

0 svar på ”November Rain”

  1. Du gör så fina photoshop collage. Får jag fråga vad typsnittet (som du skrivit november med) du ofta använder dig av heter? Snyggt!

  2. Tack! Jag funderade faktiskt om det var en ps-brush. Har sett den på ett par bloggar tidigare, kanske det var En mammas dag-bloggen 🙂 Men tack för påminnelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *