Metallisk magi

Här kommer ett collage som pausmusik medan jag är upptagen med jobb hela dagen. Dessutom är Deo hemma från dagis idag och tapetsering pågår i Antonias rum inför födelsedagen på fredag, så det är lite mycket nu.  Så ni får hålla till godo idag med lite glimrande och skimrande (julklapps-)inspiration inför adventstiden och julshoppingen. Guld, koppar och mässing var mina ledord när jag plockade ihop collaget. Och förstås, sådant som man själv inte skulle tacka nej till, varken på julbordet, i toalettväskan eller inslaget under granen.

Foto: Eget collage med bilder från nedan länkade sidor

Skönhetsprodukter och doftolja från The Body Shop och Philosophy, ringar och rosetthänge till granen samt kudde från H&M, parfym från Dolce & Gabbana, änglaspel från Byggfabriken, läppglans från Yves Saint Laurent, kopparkastrull från Cordon Bleu, doftljus från Tintin Style, päronkonjakslikör samt Herrljunga äppel- och ingefärsglögg från Alko samt oljelampa Patina från Klong.
 
PS Rekommenderar varmt glöggen – den är jättegod!
 
EDIT: Fan fan fan. Samtliga tapetrullar hade tryckfel. Tre veckors väntetid på nya. Tack för att ni gjorde min dotters födelsedag, jäkla fransmän!!!

0 svar på ”Metallisk magi”

  1. Din pausmusik är ljuv musik! Måste ju ändå ligga en del arbete bakom dina fantastiska collage med saker man bara drömmer om att ha i sin ägo =) Tråkigt med tapeterna, hoppas hon inte blir allt för besviken!

  2. Nej, vilken besvikelse! Hoppas hon får en bra födelsedag i alla fall. Väldigt inspirerande collage som vanligt, kunde nog tacka ja till en hel del där…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *