Lugn lördag

Lugn lördag hos oss denna helg. Vi har plockat årets sista (antar jag) trattkantareller och maken har jobbat några timmar. Antonia har varit hos en kompis och jag har tränat. När jag kom hem stod kvällens dessert klar i kylen. Den var över förväntan och receptet kommer imorgon. Till varmrätt blev det lite av dagens svampskörd, kycklingfiléer, grillade paprikor fyllda med fetaostcréme, rostade rotsaker och konjaks creme fraiche. En Farsdagstårta har jag svängt ihop också, men jag har inga stora förhoppningar på den. Det var ett nytt recept och nej, det var nog inte min grej.
Nu väntar vi på Så mycket bättre och Downton Abbey. Hon är obetalbar, Maggie Smith som Lady Grantham. Missa inte det!

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *