Lilla Jul in da house

Lugnet lägger sig efter en intensiv kalashelg. Fröken har minsann firats och själv är jag helt slut. Nu blir det en Irish Coffé om vi ska orka genom Så mycket bättre och Downton Abbey. Jag har inte hunnit redigera några kalasbilder ännu, så det blir istället några på Lilla Jul-granen, som barnen själva klädde tidigare idag.
Ni kanske inte firar Lilla Jul i Sverige har jag förstått – det firas här i Finland lördagen före första advent med en liten gran, ett litet paket, och så lite spetsad glögg. Eller mycket. Hur man nu vill.
Så glad lilla jul på er – svenskar som finländare!

Foto: Privat

0 svar på ”Lilla Jul in da house”

  1. Vilken vacker lillajulgran dina barn klätt! Min lilla tösabit (snart 3 år) kunde inte hålla sig inom en så lugn och vacker färgskala. Nej hon plockade dit alla färger och former på dekorationerna. Och fler saker på samma gren. Men hon är lycklig, så då är jag det också… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *