Julpyntat var det här

Nu ikväll åkte adventsstjärnorna och ljusstakarna fram i fönstren hemma hos oss. Imorgon är jag hemma med Deo så då ska han och jag ta oss an utebelysningen – och det är inget som görs på en kvart kan jag säga. Lite ”Ett päron till farsa firar jul”-varning kanske borde utfärdas… Men det gäller att börja i tid om allt ska vara klart till nästa helg, eftersom vi har en fullspäckad vecka framför oss. Den kulminerar sedan i barnkalas, släktkalas och Lilla Juls-firande.

Då det gäller julpynt inomhus är jag väldigt kräsen och därför blir det bara mindre och mindre för varje år som får godkänt och som plockas fram ur lådorna. Det enda nya för i år är adventsljusstaken jag fick i värdinnegåva från ZbH, och nu tycker jag nästan det är på gränsen till för lite jul här inne. De här nyheterna från danska DAY Home skulle jag verkligen vilja ha. Lyktan är helt underbar och även om tändsticksfodralen av Kristina Stark är fina, så är ju detta ändå festligare. Allt finns hos Tintin Style.

Foto: Eget collage med bilder från DAY Home

Jag ska också passa på och tacka för alla vänliga ord flera av er lämnat i kommentarerna till tävlingsinlägget. Det värmer! Förvisso startades den här bloggen enbart för min egen skull och som ett digitalt bildarkiv, men vartefter läsarna ökar så blir förstås responsen från dem viktigare också. Ju fler kommentarer, desto roligare blir det.

0 svar på ”Julpyntat var det här”

  1. Jag lämnar ännu pyntandet till nästa helg (även om det är svååårt)! Hoppas man får se er utebelysning i bloggen i nåt skede 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *