Industriella bokstäver

Som ni säkert insett så är det här med vintage, antik romantik och shabby chic inte riktigt min grej. Däremot kan jag gilla den industriella stilen, till en viss grad. Jag skulle gärna göra om vårt sovrum i den stilen. Byta ut fondtapeten till en så kallade betongtapet, eller ännu hellre slå på vita, finsågade plankor på liggande. Sänglamporna skulle bytas ut mot två arbetslampor med galler, hängande från taket.

Men det får inte blir för mycket heller. De här bilder här ovan är lite too much för mig. Men de som är här nedan  gillar jag.

Något som nästan alltid förekommer i industriellt stylade hem och reportage, är bokstäver i metall. Rostiga, svarta eller silverfärgade. Jag har letat hela hösten efter en webbshop där jag skulle hitta både rostiga och silverfärgade i rätt typsnitt, men utan resultat. Dessutom tar de alla omkring 30 euro i frakt för att sända till Finland och ska man då beställa från flera ställen blir det för dyrt.

Men idag hittade jag en för mig helt ny webbshop, där jag dessutom hittade bokstäverna jag sökte. Äntligen! Webbshopen heter Dreams of Molly, och nu ska jag bara fundera en sista gång över vilka bokstäver jag ska ha, innan jag klickar iväg min beställning. Yes!

Foton: Living-bloggen, Dreams of Molly, Sköna Hem

0 svar på ”Industriella bokstäver”

  1. Underbara miljöer! Själv drömmer jag om ett stort lager/en stor industrihall som på bilden överst.Jag tycker du skall våga fullt ut och satsa på en betongtapet 🙂 Jag köpte exakt sådana bokstäver i rost för några år sedan och minns hur jag funderade vad jag skulle ta. Jag valde bl a ett B. Märkligt svår i sin form och svår att placera. Så skippa b:et 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *