I hallen just nu

Detta är vad man möts av när man kommer hem till oss just nu. Hallen, som går i vitt, svart och grått, har fått lite oranga accenter under hösten. Det här är det enda rummet som inte domineras av beige och därmed också det enda rummet jag kunde tänka mig att plocka in julrött i. Men en hall erbjuder ju inte så många möjligheter då det gäller att julpynta.


Foto: Privat

Tavlan får jag en del frågor om. Den är alltså gjord i Photoshop, precis som alla andra illustrationer jag gjort. Sedan har jag beställt fotot som en vanlig 50×70 cm fotoförstoring på nätet. Kostnad cirka 10 euro med frakt. Ramen är en vanlig Ribba från Ikea. Det här sånt här som jag skulle kunna sitta och skapa och pyssla med hela dagarna, om det bara gick att leva på det!

0 svar på ”I hallen just nu”

 1. Jättefint! Jag älskar också sånt där PS-pyssel. Det finns ju många webbutiker i Sverige som säljer liknande tavlor, kan du inte starta en sån och sälja dina fina tavlor?
  Men beige och rött passar väl bra ihop, tycker du inte det? Du får blogga om de lite modernare julgardinerna, vi har ju lite olika stil ändå du och jag. 🙂 Och fast vi skulle blogga om samma sak så gör det väl inget heller!

 2. Det är just det – det finns redan så många sådana webbshopar. Tror inte marknaden räcker för fler.
  Jo, rött och beige passar nog med vit bas, men det blir för mycket när det är mycket svart också tycker jag.

 3. Den där tavlan är SÅ SNYGG! Jag tycker också jättemycket om att sitta och pilla med PS. Kanske borde man göra sig på ett litet försök 😛

 4. Jag tror många finländare ändå hellre köper från en finländsk webshop än från en svensk. Kanske finns det såna shopar i Finland också, men jag dålig koll på dem i så fall. Jag gjorde ju några namntavlor nyligen och fick flera förfrågningar på bloggen och via mail om jag kunde göra åt dem, så lite efterfrågan verkar det finnas i alla fall.

 5. Jag undrar via vilken sida du beställde framkallning av fotot, jag har bara använt mig av ifolor och där finns det bara bestämda mått man får välja mellan. Orange är så snyggt! 🙂

 6. Cessi: Denna tavla är 50×70 cm och den är från Ifolor. Du kan beställa 20×30 cm under ”Digikuvat” där, ska du ha 30×40 eller 50×70 ska du välja ”Kuvajulisteet” och sedan ”Premium-kuvajulisteet”.
  IKEA har ramar i samma mått.
  På SmartPhoto (före detta Extrafilm) kan man också beställa. Välj ”Kuva & Julisteet”, och sen slipper du vidare därifrån till en massa olika storlekar att välja mellan.

 7. Ok, tack för tipset! Jag har tydligen läst på för dåligt… Det blir så mycket personligare när man fixar egna motiv, jag önskar också att jag kunde fixa i PS som du! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *