Fredag och inlägg nr.1 000

TGIF! Och här kommer nu det utlovade ”Fredagssvepet”.

Detta är samtidigt det 1 000: de inlägget jag gör på bloggen, och det ska vi fira senare i helgen med en utlottning. Tills dess – håll tlll godo med detta.

Jepp, jag fick mina önskingar uppfyllda. Ja, de viktigaste av dem i alla fall. En riktig blixt och en kameraryggsäck. Tack darling och tack mamma! Nu ska jag själv se till att fylla de lediga facken i väskan med ett par nya objektiv också.

Årets vinterdoft för min del blev Dolce & Gabbanas ”The one”. Jag var inställd på att fortsätta med Escadas ”Magnetism” för tredje året i rad, då den varit en storfavorit, men den här flaskan ropade på mig direkt jag kom in på Kick´s, och genast jag testat den var jag såld. Lovely lovely!

Men observera, det ska vara parfymen – inte eau de toiletten, som doftar helt annorlunda.

Vi fortsätter väl på det ytliga konsumtionstemat…

 I veckan släppte Country Dreams nämligen loss förhandsbokningen av Odd Mollys Pre-Spring kollektion 2012. Men där fanns – tack och lov – inte ett enda plagg som det stod mitt namn på. Varken färgerna eller något annat tilltalade mig.

Lite mat ska väl med på ett hörn så här inför veckoslutet också.
Bilder från Sweet Paul Magazine har florerat i bloggosfären under veckan och jag liksom många andra föll för den här idén, som självklart ska tillämpas under julen. Toast i stjärnformat, med hjälp av en pepparkaksform.

Och nu slog det mig plöstligt att jag aldrig publicerade receptet på förra helgens dessert som jag lovade – så här kommer det nu. Mycket enklare än så här kan det knappast bli – och ändå så otroligt gott. Rör ner en krossad Dajm i smeten också om ni vill. Jag säger som Montazami – mums!

Foto: Egna collage med bilder från nätet samt privat bild

Apropå veckoslut. Jag slår än en gång ett slag för Lady Granthamns underbara repliker i serien Downton Abbey. ”What is a week-end?”

0 svar på ”Fredag och inlägg nr.1 000”

 1. Kul med fredagssvep, det gillar jag. Roligt att du fick lite av vad du önskat. Jag hittar nog en del godbitar i OMs vårkollektion. Men du har verkligen fått mig så sugen på en Velourette dress. Är du nöjd med den? Skulle vara kul att se den på nån gång 😉 Trevlig helg!

 2. Jo, jag är nöjd med den. Men jag gillar faktiskt min Ka-ching dress från förra årets kollektion ännu mer. Den kan man hitta billigt på Tradera nu också.
  Får fundera på det där med bilden… Jag har ju haft som policy att aldrig visa några outfit-bilder på mig själv här. Kanske på FB-sidan då, som bonus åt alla som gillar Sand´s Drömmar där 😉

 3. Hejsan svejsan!
  Sitter och är helt förundrad över hur jag aldrig råkat hitta hit tidigare?!?!
  Jättesnygg blogg har du, härliga inspirationsbilder och vackra egna foton också.
  Trevligt att kika runt här!
  Ha en fin helg!
  Ann-Christine
  (som nu kom hit via Bloggtoppen.fi)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *