En gråvit jul

Som jag redan nämnt så har jag kommit över det där med en röd jul nu, efter att ha testat det i sovrummet ifjol. Jag är tillbaka bland det vita och gråa julpyntet, och här är ett axplock av några av årets produkter från bland annat Granit, Ellos, H&M Home, Ikea och Pentik. Lugnt och vilsamt för ögat, och funkar även långt in i januari för den som inte vill slänga ut julen med Knut.

Foto: Eget collage med bilder från ovanstående sidor

0 svar på ”En gråvit jul”

  1. Jag tycker det är jättefint med grått och vitt, vårt sovrum ska få gå i de färgerna i vinter. Men i övriga huset vill jag nog också ha in lite rött för att få den där riktiga julkänslan. De där små filtdekorationerna från ikea köpte jag senast jag var dit, men jag har ännu inte kommit på var och hur jag ska använda dem:-)

  2. Jag skulle nog gärna plocka in lite rött också om grått och vitt vore basen i vårt hus, men tyvärr inreddes det ju under ”latte-eran” och jag tycker att allt det beiga gör att det julröda inte funkar…

  3. Fint. Jag gillar också grått och vitt till julen. Men sen blir det ändå mest rött. Tycker ändå det ger mer julkänsla även om de inte är lika stiligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *