En fin present

Dessa superfina och egenhändigt  tillverkade vägglampor fick jag ikväll i present av min moster och hennes man. De kunde inte komma mer lägligt – senast igår låg jag på soffan och irriterade mig över golvlampan i hörnet som jag velat bli av mig ungefär lika länge som jag haft den. Eftersom det är ett så mörkt hörn i vardagrummet så krävs det någon form av belysning där – och vägglamporna passar perfekt.

Foto: Privat

De hade tillverkat ett par likadana åt min kusin i våras och jag blev förtjust i dem direkt jag såg dem. Att jag skulle få ett par likadana själv hade jag aldrig vågat hoppas på, eftersom det ligger en hel del arbete bakom dem. Nu har alltså ”stakalampon” från Jysk åkt ut för att ge plats för dessa DYI-lampor, och det var inte en dag för tidigt.
Nu ska jag slänga mig på soffan och njuta av den nya utsikten, äta upp lite tårtrester och titta på House. Imorgon blir man 24 igen, det ni!

0 svar på ”En fin present”

  1. Snygga lampor! Jag har letat (eller letar fortfarande) efter den perfekta vägglampan i flera år nu. Inte lätt, särskilt inte när man inte vet riktigt hur den ska se ut heller….
    Stort Grattis lite i förskott! Jag fyller 23 igen nästa vecka… 😉

  2. Tack för grattisarna snälla ni 🙂
    Lamporna är gjorda av en träram (hemgjor), som målats vit och sedan ”surrats” med sk papperssnöre. På insidan har de sedan fäst en vanlig led-ljusslinga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *