DIY – Adventskalender

Det är snart dags att öppna den första luckan i kalendern. Själv har jag aldrig gjort någon egen adventskalender till barnen – varken tiden eller enegrin räcker till. Det känns helt enkelt som det minst nödvändiga i december. Men för den som gärna pysslar ihop en egen kommer här lite inspiration – i min smak, men lånad från andra duktiga bloggare.

Foto: Kjerstis Lykke,  Stylizimo och Scandinavian Deko

0 svar på ”DIY – Adventskalender”

  1. TACK för inspiration! Jag sitter precis och planerar för adventskalendern som jag för första gången tänker pressa mig själv att hinna med. Och den med filtduk, klädnypor och papperspåsar känns helt i min stil.

  2. Jag gillar adventskalendrar men har heller aldrig orkat pyssla någon. 24 paket är ju dessutom massor! Hur kan man komma på innehåll till alla utan att ruinera sig eller bara köpa onödigt skräp?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *