Antonias rum

Som jag redan nämnde (tror jag), så fick vi de nya tapeterna till Antonias fondvägg med expressleverans redan två dagar efter att tryckfelet på den första leveransen uppdagades. Med andra ord – i fredags – samma dag som hon fyllde år.

Jonas – som även han fyllde år – tog ledigt på eftermiddagen, hämtade tapeterna från stan och såg till att de var uppe på väggen i god tid före hennes kalas på kvällen. Det var en lycklig tjej som kom hem från dagis den dagen! Mindre lycklig var väl maken medan han svor upp tapeterna, men sånt får man ta.

Här är nu några bilder från hennes rum.

Ballongerna i taklampan fick hänga kvar några dagar ännu tyckte jag. Ängeln fick hon i present av mommo. Den är en av året julnyheter från Ikea. Även sänglampan och väckarklockan är därifrån, liksom nästan allt annat i hennes rum.

Vi klädde in några av pennburkarna i tapeten också. Även hennes skrivbord är tapetserat ovanpå samt försett med en glasskiva, eftersom hon hade förstört originalytan på det. Hennes rum är det enda som har tomtar nu till julen – det passar med allt annat rött där. Bokstaven kommer från Quriosa och anslagstavlan har vi själva gjort. Jag köpte en bit måttsågad björkfanér som vi skruvade upp på väggen, sedan skruvade vi fast klämmor på den att fästa papper i och annat viktigt i.

Tavelväggen har jag berättat om tidigare, också gardinerna, som heter ”Malaga” och kommer från Borås Cotton. I Mumin-burken finns hennes Eye Q-piller som hon tar varje kväll.

Foto: Privat

 

0 svar på ”Antonias rum”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *