Vinnaren

DAY Home-tävlingen är avgjord och den lyckliga vinnaren har utsetts av Tintin Style.

Isabell vann sin favoritprodukt från Tintin Styles DAY-sortiment  med motiveringen ”Jag bjöd hem mina närmaste tjejkompisar med respektive, bjöd på god mat. Hade tänt närmare 40 ljus i fina ljushållare och vi satt i flera timmar och spelade massa olika spel, allt från Wii till gammla hedliga. och bara umgicks alla. Så denna fin fina ljusstake skulle göra sig perfekt i mitt vardagsrum nästa gång mina vänner kommer över på en myskväll!”

Hör av dig till mig med din adress Isabell!

Till alla er andra som deltog – jag önskar att jag hade fler vinster att dela ut. Förhoppningsvis är det snart tävlingsdags här igen. Bättre lycka då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *