Velourette Plain Dress in the house

Den är min nu. En omedelbar förälskelse som jag aldrig kom över, hur jag än fösökte. Så jag gav upp. Nu undrar jag bara – vad sjutton ska man ha för skor till en velourklänning med spetskant? Jag är helkass på att kombinera och sex år hemma i mysbyxor har ju inte direkt gjort saken bättre, så snälla hjälp mig!

Foto: Privat

0 svar på ”Velourette Plain Dress in the house”

  1. Jag har oftast stövlar till mina OM-velourklänningar. Svarta eller bruna, gärna lite grövre modell som kontrast till det romantiska. Jag provade den där modellen också men den satt inte bra på mig då jag är ganska lång. Resåren i ryggen kom alldeles för högt upp.

  2. Anna-Lena: Jo,men inomhus blir det för varmt med stvölar och jag tycker inte vanliga klackskor passar. Det krävs nåt annat men jag vet inte vad… Låter som om du har hur många av OM´s velourklänningar om helst?! 🙂
    Malin: Jag beställde den från Tintin Style.

  3. Hmm, det beror kanske lite på var nånstans du är då du har klänningen inomhus. Är du på jobbet, på nån finare fest eller hos kompisar? Låga stövletter kunde kanske funka. På vintern har jag nog stövlar inomhus på jobbet, jag är ganska frusen av mig 🙂 Jag har tre OM-velourklänningar + några av ett annat märke. Älskar velourklänningar, men de är liiite för varma ibland.

  4. Jag brukar ha leggings och långa fina strumpor utanpå. Gärna med små rosetter eller liknande. Fint både med stövlar och utan! OM har ju tjocka långstrumpor, men tunnare strumpor finns på typ KappAhl, Lindex, kanske H&M…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *