Väggkalender del två

Förra veckan öste jag lovord över Stylizimo-bloggerskan Nina Holst och hennes underbara arbetsplats. Och jag upphör inte att förvånas över hennes kreativitet. Kommer ni ihåg Ferm Living-kalendern i form av en väggdekal, som länge stått på min önskelista? Nu har Nina gjort en egen sådan med hjälp av målartejp och svart tavelfärg. Därmed blev hennes snygga arbetsplats om möjligt ännu mer perfekt i mina ögon. Hade jag bara en ledig vägg nu skulle jag skrida till verket direkt.

Foto: Nina Holst

0 svar på ”Väggkalender del två”

  1. Hej!
    Detta har egentligen ingeting med inlägget här att göra. Men fann via google ett recept på djävulssylt som du hade gjort. Tänkte tillreda den någon dag, men funderar lite hur mycket det bli? Hur länge kan den förvaras, i rumstemperatur eller kylskåp månne? Såg att det var länge sen du gjorde det men tacksam för svar om du minns 🙂

    1. Jag minns inga exakta mängder, men det blir nog 4-5 glasburkar av varierande storlek. De står sig flera månader i kylskåp. I rumstemp. skulle jag aldrig förvara några inläggningar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *