Vad jag shoppade igår

Jag var inställd på att beställa alla de kuddfodral som jag förälskat mig i. Vilket i princip innebar nästan hela kollektionen av kuddar. Men så fick jag syn på servettringarna i metall, med inristade ordspråk, och då var jag såld. Och så svarta tygservetter till förstås. Åtta stycken. Och så fick det bli. Servettringar, servetter, och så fyra kuddar. De ni ser på bilderna nedan. Kuddarna med stort X ska placeras i vårt sovrum tillsammans med fårskinn och annat sånt till julen. Vår jul ska bli går i år.
(Ni kanske minns den röda ifjol? I´m so over it!)

Foto: Collage av bilder från www.zbh.se

Det fanns förstås många andra produkter jag hade velat ha också. Fruktskålen, och fatet i hamrad metall. Ännu mer kuddar. Pläden och zinkhusen. Men nästa gång…  Hoppas att någon av mina vänner snart ska ha ett eget ZbH-party. Jag kan baka, bara jag blir bjuden, haha!

0 svar på ”Vad jag shoppade igår”

  1. Va roligt att du hittade något du ville ha! Och att det löste sig med konsulenten!
    Hälsningar från sjukbädden! Fick dundermedicin av företagshälsovården så nu ska här kureras så jag kan fortsätta med mina ZbH partyn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *